Snowboards

Snowboards bij sportshop de Skihut in Purmerend

Het Uitzoeken van een snowboard is een hele opgave met alle verschillende merken en soorten. Wij hebben alvast een selectie gemaakt voor u dit doen we aan de hand van persoonlijke ervaring en opbouw in prijsklasse. Zo hebben wij in de winkels al complete sets staan vanaf €339,95 tot €1100,-. Wij voeren een aantal verschillende merken Burton, K2, Ride, Morrow en Rossignol. In de winkel staan al onze boards plus bijpassende binding voor goede prijzen te koop. Kijk gerust op onze website of kom langs in de winkel voor meer informatie over de verschillende snowboards.

Welk snowboard passen nou bij u?

Zoals eerder vermeld zijn er vele merken en soorten snowboards. Het lijkt bijna een onmogelijke opgave om de juiste keuze te maken. Hier helpen wij u graag mee voor meer informatie over de verschillende types snowboards kunt u kijken op www.Skihutpurmerend.nl of kunt u langs komen in de winkel om advies op maat te krijgen welk snowboard nou het beste bij u past.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »