Ski's

 

Er zijn heel veel soorten en maten ski's, maar welke is nou het meest geschikt voor uw wensen op de piste. Hier kunnen wij u mee helpen door advies op maat te geven. Wij hebben een ruime collectie van zowel nieuwe als tweede hands.

Rocker ski's

Tegenwoordig zit er in een ski rocker. Dit wil zeggen dat op het moment dat je de ski belast de voorkant iets verder omhoog komt. Dit zorgt ervoor dat het bochtenwerk veel makkelijker zal gaan. Als je op ski staat zal het voelen alsof je op een veel kortere ski naar beneden glijd, maar wel met de stabiliteit en grip van een lange ski.

Materiaalgebruik in ski's

Tegenwoordig worden er heel veel verschillende materialen gebruikt. denk hierbij aan hout, titanium, aluminium, staal, vezelglas en carbon. welke materialen er in de ski zitten welke geschikt is voor u vertellen wij u graag meer over in de winkel of neem alvast even een kijkje in onze collectie.

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »