Wandelschoenen

Sportshop de Skihut heeft een ruim assortiment aan wandelschoenen en bergschoenen. De wandelschoenen collectie is zorgvuldig samengesteld, zodat we de keus hebben uit de juiste leest en pasvorm voor je voet. Het belangrijkste is namelijk een goede aansluitende schoen. En dat kan alleen geschieden als de juiste model aangemeten wordt. Elk merk en model heeft zijn specifieke pasvorm. Hierbij leveren wij natuurlijk veel merken en modellen waar u uit kunt kiezen.

Tevens maken wij zootjes op maat voor alle type schoenen. Wij voeren hierbij de merken Bootdoc en Sidas. Voor de analyse voor de juiste zool gebruiken wij een gespecialiseerd apparaat om de voeten tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. Deze techniek gebruiken we ook voor hiking en ski- en snowboard schoenen. Dit doen we al 40 en zijn daarom gespecialiseerd in het gebruik van deze techniek!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »