Outdoor jassen

 

Met de juiste jas bent u outdoor helemaal beschermd tegen de elementen van de natuur.Er zijn vele soorten outdoor jassen in verschillende soorten materialen.Ook de waterdichtheid varieert van 2.000 tot wel 20.000 water kolom.  kom voor advies naar Outdoor-hut in Purmerend.

Ademend vermogen

Er zit veel verschillen in jassen die waterdicht zijn en een ademend functie hebben. Vaak hoe duurder de jas/ stof  hoe hoger de waterdichtheid of ademend vermogen het heeft. Vele merken staan er om bekent om de betere stoffen te gebruiken voor hun collectie en zijn dan ook in de regel duurder. Er zijn ook merken die niet zo bekent zijn maar tegen een nette prijs mooie stoffen gebruiken in hun jassen met alle functies er op en er aan. Killtec,Regatta,The North Face, Spyder, enz.

Pasvorm.om een juiste keus te maken

PLaatjes kijken is een indruk geven. wij weten dat de een grote groep mensen zich oriënteren op het internet,  maar er komt toch veel meer kijken om een mooie,leuke jas te kopen. Zoals pasvorm,welke kleuren zijn leuk die bij mij passen, hoe valt de jas in lengte en breedte, is het model wel leuk wat ik zocht en valt het mooi. Dit soort dingen kan je het best in de winkel passen en proberen. Het grote voordeel is dat in de wat betere winkels veel keus is in diverse modellen kan proberen en meteen kan zien of het staat. En met een goed advies kom je een end.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »